De activatielink voor de IEP Eindtoetsportal is verlopen. Wat moet ik doen? De activatielink voor de IEP Eindtoetsportal is verlopen. Wat moet ik doen?

De activatielink voor de IEP Eindtoetsportal is verlopen. Wat moet ik doen?

Geen probleem, je kunt eenvoudig een nieuwe activatielink aanvragen. Ga naar iepeindtoets.nl en klik op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vul je gebruikersnaam (00XX00-achternaam) in, dan ontvang je een nieuwe activatielink.

Lukt het niet om een activatielink te ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice via iep@bureau-ice.nl of 088 556 9800.